Överlägg

Nätverksinstallation i Ekerö » Utryckning inom 24h!

Med lång erfarenhet och bred kompetens inom nätverksinstallationer kan vi erbjuda den bästa lösningen för era behov. Vi hjälper er att möta behovet idag och även för framtiden. Inget projekt är för litet eller för stort.

Inom affärsområdet nätverksinstallationer vänder vi oss till företag, kommuner och energibolag i hela Ekerö med kvalificerade och professionella nätverkslösningar. Helhetslösningar som även innefattar passiva samt aktiva komponenter (koppar, fiber). Vi innehar certifieringar för kopparnät och fibernät.

Vi hjälper er med förstudier, projektering och projektledning av nätverksinstallationer med eller utan Wi-fi. Vi har avancerade specialverktyg för att ta oss an alla typer av fastigheter och områden.

Nätverksinstallationer i Ekerö för både privatpersoner och företag

Våra elektriker på Elektriker365 utför nätverksinstallationer av data och tele över hela Ekerö. Det går att kontakta oss oavsett om ni är privatperson, företag, fastighetsförvaltare eller bostadsrättsförening för snabbare data och effektivare tele.

Fastighetsnäten vi installerar består av olika typer vilket bringar stora möjligheter för dig som kund. Det krävs många års erfarenhet att bygga upp ett väl fungerande nät där professionell projektplanering och installation står i fokus. Nätet består av många olika delar koppar och fiber vilket såklart är en bidragande faktor till osäkerhet. Med våra elinstallatörer kan du känna dig lugn – vi bygger nät baserade på antal användare och vilket typ av verksamhet som ska nyttja det.

Idag är företaget inriktat på fiber då vi följer den senaste teknikutvecklingen och har även många års erfarenhet inom data och teleinstallationer med bred kompetens när det gäller både fiber och Kat6 kablage.

Våra nätverkstjänster

  • Fastighetsnät
  • Fiber och Utbyggnader
  • Fiberinstallationer
  • Installation av Kopparnät och Internetlösningar
  • Bredband och Kabel-TV
  • Ombyggnader och renoveringar
  • Kabeldragningar
  • Felsökningar och Service
  • Nätunderhåll och Drift

Vi utför nätverksinstallationer i Ekerö med omnejd. Vi genomför till exempel fiber- och kopparinstallationer för datakommunikation. Installation av koppar och fiber är något som våra nätverkstekniker har bred kompetens inom. Vi installerar fiber, datanätverk och bredbandsnät som vi självklart anpassar efter våra kunders behov. Då vi vill att våra kunder ska få de bästa lösningarna som de möjligen kan få, projekterar vi alltid fastigheterna innan vi börjar utföra nätverksinstallationer.

Fiber – den vanligaste nätverksinstallationen idag

En nätverksinstallation är oftast aktuell när du har byggt ett nytt hus. Men även när du vill uppdatera befintligt nätverk i ett äldre hus. Den vanligaste nätverksinstallationen som görs i Sverige idag är fiber. Fiber anses vara den framtidssäkrade kanalen för bredband och det satsas mycket pengar i kommuner för att införa den digitala infrastrukturen. Vi har behörig personal som snabbt och smidigt kan installera fiber hos dig i Helsingborg med omnejd.

Att vara uppkopplad hemma blir allt viktigare. Det underlättar arbete hemifrån, snabbare streaming och om du önskar ett smartare hem med en smart-TV, uppkopplade högtalare eller lampor. Vi på Mariapark El hjälper dig gärna med en nätverksinstallation och du kan anlita oss för att installera fiber i Helsingborg och norra Skåne. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Med andra ord utför vi nätverksinstallation för villor, lägenhetsfastigheter och för företagslokaler. 

Kontakta oss för rådgivning och pris för nätverksinstallation och installering av fiber.

Vi är din nätverksinstallatör i Ekerö

När du har bestämt dig för att installera fiber, antingen i din nybyggda bostad eller om du vill byta ut kopparnätet, har vi en nätverksinstallatör för dig. Vi bygger fastighetsnät och installerar fiber i Helsingborg och norra Skåne.

Vår nätverksinstallatör kommer efter ett hembesök kunna avgöra var fiberkabeln kan dras in och ni kan tillsammans komma överens om platsen. Fiberanslutningen görs i marken och finns befintliga rör att utnyttja på tomten kommer vi använda dessa. I annat fall behöver en del i trädgården att grävas upp tillfälligt. Efter dragningen till huset installerar och aktiverar vi bredbandsswitchen som behövs för att koppla på nätet.

Det du behöver göra är att välja leverantör för internet, telefoni och TV samt välja mellan trådlös och fast anslutning. De olika leverantörerna har olika erbjudanden och pris, så jämför och se vilken som bäst lämpar sig för dina behov.

Vi hoppas verkligen du väljer Elektriker365.se inför din nätverksinstallation i Ekerö.