Överlägg

Elektriker i Lidingö » Utryckning inom 24h!

Varmt välkommen till Elektriker365 – ett företag med ett rikstäckande nätverk av elektriker som rycker så fort det bara går.

Våra elektriker i Lidingö har mångårig erfarenhet av allting relaterat till elektronik.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.

Att anlita elektriker i Lidingö ska inte behöva vara krångligt ✅

Att anlita elektriker i Lidingö ska inte behöva vara krångligt. Åtminstone inte enligt oss.

När du kontaktar oss för att få hjälp av behöriga elektriker i Lidingö återkommer vi snabbt med ett prisförslag och en uppskattad tidsåtgång för det du vill ha hjälp med.

Vanliga tjänster vi utför ✅

Vi är en komplett elektriker som utför alla typer av arbeten som behövs inom el. För oss är det viktigt att kunna känna sig säker med att anlita en trygg och kunnig partner som har all kompetens inom bolaget och inte har något behov av att anlita andra firmor i sin tur p.g.a. att man saknar behörigheter.

Vanliga arbeten som vi utför är bl.a.:

 • Installation av golvvärme
 • Dragning av elkablar
 • Termostatbyte eller installation
 • Installation eller underhåll/byte av elskåp
 • Installation av elbilsladdare (laddboxar)

Vi hjälper dig även med:

 • Elinstallation
 • Elservice
 • Energieffektivisering
 • Smarta hem
 • Takvärme

Vi tar elsäkerhet på största allvar ✅

Som elektriker tar vi naturligtvis elsäkerhet på största allvar.

Vare sig vi drar en ny kabel, installerar golvvärme eller ett nytt elsystem kan du vara säker på att elen blir dragen på rätt sätt och uppfyller dagens krav.

Vi är det personliga elektrikerföretaget med bred kompetens. I vårt tjänsteutbud finns allt ifrån små elinstallationer hos privatpersoner till större projekt på byggarbetsplatser.

När du anlitar en elektriker från oss får du därför inte bara hjälp med din el-installation utan du får dessutom tjänsten av en elinstallatör som är uppdaterad kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer.

Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och lagenlig.

Vi strävar efter att alltid leverera våra tjänster enligt kundens önskemål, så fort som möjligt, till förstklassig kvalitet. 

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor.
Vi föredrar att bli kontaktade via chatt – klicka bara på bubblan.

Elektriker i Lidingö med ROT-avdrag ✅

Tack vare rotavdraget får du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga 30% av arbetskostnaden avdragen när du anlitar oss. Uppgifter för rotavdraget som behövs är:

Namn och personnummer på den som är skriven på fastighet/lägenhet, fastighetsbeteckning/brf org. nr och lägenhets nr.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 10 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: – 3 000 kr
Du betalar: 10 000 kr

Välj en behörig elektriker i Lidingö ✅

När du renoverar hemma eller bygger nytt kommer du garanterat behöva ta hjälp från olika sorters hantverkare. Det är många hemmafixare som är skickliga på att bygga men vissa moment kräver behörig personal. Bland annat elektriker i Lidingö.

Elektricitet är inget att prova sig fram med, det kräver flera års utbildning samt lärlingskunskaper för att behärska på ett säkert sätt. El kan, som vi alla vet, vara extremt farligt, till och med livsfarligt.

När det kommer till oumbärliga hantverkare inom renovering och nybyggnation är elektriker samt VVS-installatörer två typer du bör kontakta.

Vår elinstallatör ser till att allt fungerar som det ska. Det är viktigt att en elinstallation blir gjord på rätt sätt och framför allt är säker.

Tips på hur man väljer en bra elektriker i Lidingö ✅

Elarbeten och installationer ska alltid utföras av en auktoriserad hantverkare, framför allt för säkerhetens skull. I Sverige finns tusentals elektriker och det kan vara svårt att veta vilka som är bra och vilken man ska välja.

Om man söker på nätet efter exempelvis ”elektriker Lidingö” kommer sökresultaten svämma över och förvirringen är ett faktum.

Det finns några bra tips på hur man ska gå till väga när man väljer ut en elektriker:

 1. Använd smarta sajter likt Elektriker365.se.
 2. Elsäkerhetsverket är en bra hjälp
 3. Referenser och omdömen

Vi hoppas verkligen du väljer Elektriker365.se ifall du är på jakt efter elektriker i Lidingö 🙏