Överlägg

Byta elcentral i Nybro » Offert inom 24h!

Elcentralen är bostadens elektriska hjärta.

Det finns två typer av elcentraler, en med proppsäkringar och en med automatsäkringar.

Om du behöver hjälpa med att byta elcentral i Nybro har du hamnat helt rätt.

Vi hjälper dig byta elcentral i Nybro ✅

Vi arbetar med dom flesta märken gällande elcentraler.

Standard-märket vi jobbar med är Hager.

De levererar både snygga och designade dvärgbrytare av högsta kvalité & funktion. För oss är det en självklarhet att använda deras sortiment.

Att byta elcentral i Nybro ska inte vara jobbigt ✅

Att anlita en elektriker för att byta elcentral eller proppskåp som det även kallas ska inte behöva vara krångligt.

Åtminstone inte enligt oss.

När du kontaktar oss för att få hjälp av behöriga elektriker återkommer vi snabbt med ett prisförslag och en uppskattad tidsåtgång för det du vill ha hjälp med.

Byt till en ny elcentral för din säkerhet och ökad bekvämlighet. När din elcentral byts ut får du en säkrare elanläggning med jordfelsbrytare som kommer att rädda många liv. Vi hjälper till med både leverans och montering av den nya elcentralen. Tack vare nära kontakt och samarbete med olika grossister borgar det för snabba leveranser av kvalitativt material.

Vid eventuella frågor angående hur vi kan hjälpa dig med att byta elcentral är du välkommen kontakta oss på Elektriker365 för ytterligare information och assistans.

Mätningar

Förutom att byta centralen så utför vi även testningar av anläggningar och din central. Det kan vara så att du tycker någon inte är som det skall? Det kan vara många saker som kan hända med en elcentral & anläggning. Var på den säkra sidan och anlita ett elföretag med kunskapen i området. Kontakta oss för mer information.

Bor du i en lägenhet? Då kan du byta centralen till ett väldigt förmånligt pris. Vi på J2 Elteknik AB köper nämligen in stora partier och kanske därför lämna ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Har ni kanske en bostadsrättsförening och tänker er att byta er centralen? Tveka inte att kontakta oss. 

Bor du i en villa och vill byta central? Vi lämnar gärna ett kostnadsförslag på ditt arbete. Det enklaste sättet är om du tar ett kort på centralen och skickar in den till oss. Då kan vi enkelt lämna ett pris på arbeten.

Fastighet & Industri gör vi också utbyten av större skåp. Vi arbetar med Riemeda som bygger våra större skåp med högre ampere styrka. Vi kommer ut på plats och tittar till och får veta vad det är ni vill att skåpet skall leverera. Vi har flera referens projekt som gärna lämnas ut vid intresse.

Garanti

Vi lämnar 2 års garanti på centralbyten.

Vi tar elsäkerhet på största allvar ✅

Som elektriker tar vi naturligtvis elsäkerhet på största allvar.

Vare sig vi drar en ny kabel, installerar golvvärme eller ett nytt elsystem kan du vara säker på att elen blir dragen på rätt sätt och uppfyller dagens krav.

Vi är det personliga elektrikerföretaget med bred kompetens. I vårt tjänsteutbud finns allt ifrån små elinstallationer hos privatpersoner till större projekt på byggarbetsplatser.

När du anlitar en elektriker från oss får du därför inte bara hjälp med din el-installation utan du får dessutom tjänsten av en elinstallatör som är uppdaterad kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer.

Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och lagenlig.

Vi strävar efter att alltid leverera våra tjänster enligt kundens önskemål, så fort som möjligt, till förstklassig kvalitet. 

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor.
Vi föredrar att bli kontaktade via chatt – klicka bara på bubblan.

Vi hoppas verkligen du väljer oss ifall du tänkt byta elcentral i Nybro 🙏